On todella hieno kokemus pelata PS4-pelejä ystävien ja perheen kanssa. Ja mielellään, voit jakaa PS-digitaalipelejä keskenään. Toisin sanoen, voit jakaa pelejä PS4: lläsi, ja myös ystäväsi voivat jakaa omansa kanssasi. Tällä tavalla voit kaikki säästää rahaa sen sijaan, että maksat samoista digitaalisista peleistä.



Katso kuinka jakaa pelejä PS4: llä :

Kuinka jakaa pelejä PS4: llä?

Jos haluat jakaa digitaalisia pelejä PS4: lläsi ystävien kanssa, sinun on poistettava PSN (PlayStation Network) -tilisi käytöstä omalla PS4: lläsi ja sallittava, jonka haluat jakaa, aktivoimaan tilisi ensisijaisena PS4: nä. Sitten hän voi pelata kaikkia omistamiasi pelejä PS4: llä. Älä huoli; Sony tukee tätä virallisesti. Joten älä epäröi jakaa PS4-pelejäsi ystävien kanssa, joihin voit luottaa.



Aloitetaan.

Vaihe 1: Poista PSN-tilisi käytöstä PS4: lläsi

PSN-tilisi voi vain olla ensisijainen PS4 vain yhdessä konsolissa samanaikaisesti. Joten ennen kuin ystäväsi asettaa tilisi ensisijaiseksi PS4: ksi, sinun pitäisi poistaa se käytöstä.

Toimi seuraavasti:



1) Paina PS4-ohjaimessa (DualShock 4) $ -painiketta.

2) Selaa PS4-kojelaudassa oikealle löytääksesi ja valitsemalla asetukset valikossa.

3) Avoinna asetukset sivulla PlayStation-verkko / tilin hallinta .

4) Valitse seuraavalla avoimella sivulla Aktivoi ensisijaisena PS4: näsi.

5) Valitse Poista käytöstä .

6) Valitse Joo lopettaa deaktivointi.

Vaihe 2: Aktivoi PSN-tilisi ensisijaisena PS4: nä ystäväsi konsolissa

Kun poistat PSN-tilisi käytöstä PS4: llä, ystäväsi voi asettaa PSN-tilisi ensisijaiseksi PS4: ksi pelaamaan pelejäsi.

Tärkeää: Ystäväsi on kirjauduttava sisään PS4: ään tililläsi. Toisin sanoen, saatat kertoa ystävällesi tilisi ja salasanasi. Joten, jaa vain PS4-pelisi jonkun kanssa, johon todella luotat.

1) Kirjaudu ystävien PS4: llä ulos hänen tililtään ja kirjaudu sisään PSN-tililläsi.

2) Siirry kohtaan asetukset .

3) Siirry kohtaan PlayStation-verkko / tilin hallinta .

4) Valitse Aktivoi ensisijaisena PS4: näsi .

5) Valitse Aktivoida .

6) Ystäväsi pitäisi sitten nähdä Aktivoitu sivu. Napsauta vain OK .

Nyt ystäväsi voi kirjautua sisään omalla tilillään PS4: ssä nauttimaan kaikista peleistäsi, koska tilisi on asetettu ensisijaiseksi PS4: ksi hänen konsolissaan. Sillä välin hän voi myös pelata omaa peliä Kirjasto hänen tilillään.

HUOMAUTUS: Voit myös pelata ystävien pelejä, deaktivoi ystäväsi PSN-tili hänen konsolissaan ja aseta se ensisijaiseksi PS4: ksi puolellasi yllä olevan menetelmän avulla.
  • PlayStation 4 (PS4)